Skärgårdsliv

Ah! Är så där härligt trött nu, har varit ute i solen hela dagen, och nu svider det härligt i skinnet när den börjar anpassa sig till sin sommarskrud. Jag och Johan har legat och guppat i havet hela dagen nästan. Det är så underbart varmt i vattnet, 25 grader! Vi har jagat runt varandra i gummibåtarna bland alla små öar och kobbar, säkerligen skrämt upp en och annan havsfågel!
Vi har haft längdhopp från båtbryggan, dykartävling, seglat med hjälp av en gummibåt och en luftmadrass som segel och dampat runt i all allmänhet :)

Vi har ätit en riktigt god skärgårdsmiddag åxå, räkor vitlöksbröd, dressing, rosé, öl, breezers mhm, riktigt najs!

Imorrn ska vi in till Kalshamn och shoppa, och äta på den bästaste hamnkrogen som finns äääver!!
(Jag lever just nu i den bok jag läser, Handlarmännen och de magiska skeppen av robin hobb ) Ett riktigt piratliv, (i gummibåt) Brukar sitta på badklipporna på kvällen och se ut över övärlden innan horisonten tar vid och drömma mig bort till en annan värld där jag är kapten på ett stort galärskepp och slåss mot pirater och slavhandlare! De är inte svårt alls, när man ser segelbåtar och mindre skepp kryssa mellan öarna på väg in i hamn :) Jag tror att om jag levt på 1700-talet så hade jag varit den mest hårdgarvade sjöbussen som funnits ;)

nä nu ska vi dra å se på film sen en tidig kväll, som sagt upp tidigt och vandra på Kalshamns gator och hamnkvarter!

Hade bra alla!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 kommentarer:

Skicka en kommentar